De website met verslagen en foto's van door Ron gemaakte wandelingen.

Relive 'Schoonhoven 2016'

Mijn foto's vind je op: fotopagina

Even een klein extraatje door de weeks. Na dat ik uitgevallen was bij de KM van Hengelo bleek dat mijn schoenen te klein waren waardoor de pijn veroorzaakt werd.
Niet alleen aan de zijkant, maar ook 4 blauwe teennagels waren het gevolg van (blijkbaar) te krappe schoenen. Dus nieuwe waren gekocht en die moeten dan natuurlijk ingelopen worden.
Vanaf het Trias college in Krommenie even een 15km tochtje doen. Eerst door Krommenie zelf heen, op weg naar Wormerveer.
Bij de Zaan aangekomen, was het rechtsaf naar de "beruchte" Zaanbrug toe. De brug die Wormerveer en Wormer met elkaar verbindt en waar ik midden op het kruispunt een buiklanding maakte, waarbij ik mijn arm toen brak.
Even door Wormer heen om dan aan de andere kant van de Zaan op weg te zijn naar de "Zaanse schans". Na deze toeristische trekpleister wederom de Zaan over om dan door Zaandijk heen te gaan.
Langs het politiebureau weer terug richting Wormerveer, een pad dat ik al met al zeer regelmatig bewandel. Net voor de provinciale weg bij Wormerveer, linksaf richting Krommenie. Dus even langs de fabriek met die geur van linoleum.
Ik blijf het geen fijn luchtje vinden. Nog even een woonwijkje van Assendelft door, waar ik net getuige ben van een visser die een karper aan de haak slaat en hem netjes aan de kant brengt.
Nog 5 minuten lopen om me weer af te melden bij het Trias.

 • Datum:

  21 juni 2016
 • Start:

  18:00 uur
 • Finish:

  20:25 uur
 • afstand:

  15 km
 • Totaal gelopen aantal kilometers:

  12075,2 km